1_ _welcome_area
bhg_beisheim_35
6_ _main_conference_room
bhg_beisheim_60
bhg_beisheim_63_rw
bhg_beisheim_73
bhg_beisheim_54_rw_neu
bhg_beisheim_37
bhg_beisheim_05_rw_neu_1
bhg_beisheim_80_rw
bhg_beisheim_77

BHG Beisheim Holding GmbH Baar
Modification corporate headquarters

The Beisheim Holding Group’s headquarters are housed in the penthouse of a 1600-sq.m 1980s office block located in the rapidly developing business metropolis of Zug, Switzerland. 

Innovative, smartly organized floor plans create a fluid interplay between the individual working, conference and recreational areas. Corridors and hallways totaling 120 m in length are interspersed with attractive-looking bays that accommodate lounge, meeting and refreshment spaces. At the same time, daylight is guided optimally into the interior area via sloping walls. The curved, homogeneous-looking walls are finished with Scandinavian silver birch, which creates a warm, hospitable and at the same time futuristic-looking ambience.

Radially milled inlays create a discreet and decorative highlight. The inspired radial shapes are repeated in the carpet design and, combined with the specially designed lighting, result in an innovative whole.

Completion 2017